woensdag 11 april 2012

Ding 23 Slot

De eindstreep gehaald, het is mooi!

Een half jaar lang met collega's van AGORA hard gewerkt om het onderwerp mediawijsheid verder uit te diepen. Interessant om te lezen hoe collega's hierover denken en leuk om het één en ander te proberen. 


bron: www.animatieplaatjes.nl (Interessante privacy verklaring!) 

Misschien is het handig om meer 'haltes' in te bouwen zodat we met elkaar wat meer hadden kunnen uitdiepen, reflecteren en na te denken over de implementatie. Volgens mij moeten we deze laatste stappen als organisatie nog gaan maken. Wellicht kunnen we de PDSA cyclus die we nu gebruiken voor o.a. Opbrengst Gericht Werken hiervoor gebruiken. Het zou mooi zijn als we met elkaar opdrachten voor volgend schooljaar formuleren.

23 dingen was voor mij een traject waarin ik met de collega's van AGORA heb geleerd en nagedacht over mediawijsheid in het PO

Bedankt Carola, Edo en betrokken collega's van AGORA!

1 opmerking:

  1. Je was de aanstichter van het traject bij Agora. Leuk dat we het hebben kunnen uitvoeren en voor ons allemaal was het een leerzame ervaring. Ik vond het prettig om met jou te kunnen sparren en werd gemotiveerd door jouw gedrevenheid. Dank daarvoor.
    Voor nu gefeliciteerd en zorg dat de trein blijft rijden, bij Agora en bij je nieuwe werkgever!

    BeantwoordenVerwijderen